Elegance

by Thursday, August 25, 2016

DSC_0027

 

Bokić dragi moji, nisam baš ažurna u zadnje vrijeme, jednostavno uz mališana i ostale obaveze, ne stignem pisati, često sam bez ikakve inspiracije, ali zato moj društveni život na Instagramu cvate. Razmišljam i o tome da jedno vrijeme pauziram sa blogom, iako me svaki članak koji objavim čini sretnom, ali vrijeme mi ne ide u korist. A možda to samo moj pms govori.
Ovog puta dijelim s vama svoj novi ulov – Aldo tenisice. Dakle, nikada nisam bila tip koji voli nositi sportske tenisice, ali kada sam ove ugledala, to je jednostavno bila ljubav na prvi pogled. A i odlično mi dođu sada kada je mališan naučio hodati – trčim više nego na tjelesnom u šestom osnovne.
Šljokaste tenke sam iskombinirala sa lepršavom H&M haljinicom, koju imam sigurno već 5 godina, traper košuljicom koju ne mogu zakopčati do kraja jer su cicke narasle stosamsto brojeva od kada sam rodila, metalik clutch torbicu H&M i nove cvike koje sam dobila na poklon od jedne drage prijateljice.
Nemam što više pisati, čeka me razigrano dijete.
Puse vam šaljem do idućeg posta!

xx

Hi guys, it seems that I don’t have time for posting here as I thought I would. Little dude started walking, so my life is literary running with him, and running out of time. If there was a “pause” button I would be so happy. At least so that I can sleep on my tummy, without waking up every half an hour to a crying baby (if I can still call him a baby :)).
This time I’m sharing with you my new sneakers. I was never a fan of sports sneakers, but these were so perfect I had to have them. So, here there are, in combo with my H&M dress, old denim shirt and metallic clucth.  

xx

DSC_0037DSC_0020 DSC_0021 DSC_0043DSC_0042 DSC_0030

1 Response
  • Ivana
    August 29, 2016

    🙂 Opis mi je posebno dobar… kosulja koja se ne da zakopcati… joj, tako mi je bilo s prvim i nimalo mi ne nedostaje. S drugim sam pala na -1 velicinu ali se ne zalim ;P
    Preslatka si a tenke su odlicne!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *