ROMANTIČNA

by Thursday, March 16, 2017

Pružila se prilika da nakon dugo vremena odemo do centra. Odlazak do grada s djetetom zahtjeva posebne organizacijske moći, puno gadgeta, strpljenja i molitve da klinac bude dobre volje.
Promijenili smo pelene, pojeli, popili vodice-sokica-čajeka-mlijekeca-ostalih napitaka koje djeca izmisle prilikom uspavljivanja, napunili torbu pelenama, rezervnima hlačama/majicama za slučaj da se uprlja, ušminkali se i let’s go!
Parkirali smo, on je dobre volje, nakon dugo vremena planiramo ga utrpati u kolica (od kada je prohodao, kolica su big no-no), i dalje je dobre volje i sad treba odraditi slikanje.
Ajmo, u hodu Muž priprema fotić, ja skidam kaput, Luki dodajemo slikovnice da ne poludi jer smo stali i eto, kroz 2 i pol minute uspjeli smo odraditi fotosession za blog.
Pridružio se i malac na dvije fotke, ali to se ispostavilo kao loša ideja jer sad zna da ne mora biti u kolicima čitavo vrijeme.
Ipak, uz urlike i vapaje upomoć, vratili smo ga natrag, Muž je krenuo gurati kolica 120km/h i pritom ispuštati zvukove vatrogasaca.
Šetnja gradom kada si roditelj je zaista jako zanimljiva.
Nakon pola sata – L je kapitulirao, a nas dvoje u šoku odmah trčali po sladoled-kolače-pivo.
1:0 za nas!

modni dio: bluzica sa puf rukavima Zara // traperice H&M // prsluk butik Antonija sa naknadno dodanim zakrpama // Luxe Bags baršunasta torba // Aldo oxfordice // Socknice sa čipkom // Pandora narukvica //Aldo sunčane naočale 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *