Plusić

by Thursday, December 8, 2016

 

Plusić. Sjećam se tog jutra kada se na štapiću pokazao plusić.
Iako sam ga silno htjela i očekivala, taj trenutak kada se on napokon pokazao, ti osjećaji koji su me preplavili – neopisivo.
Prvo neizmjerno uzbuđenje, zatim osjećaj – “hej, pa mi smo napravili bebu!”, zatim osjećaj neizmjernog straha “je li sve ok, kuca li srce, hoće li sve biti u redu” i sve to u tih par sekundi.
Trk u sobu, budim njega i vičem “plusić, plusić”. On me gleda, poljubi me i ode u kuhinju po čašicu rakije. Gledamo se i ne vjerujemo. 8.11.2014. subota ujutro. Tada smo saznali da postajemo roditelji. Tada sam postala mama. I od tada, pa do sada onaj osjećaj straha i brige nije prestao. To je valjda ono što su nam roditelji uvijek govorili. Ta briga je zapravo neizmjerna ljubav. Neizmjerna ljubav i želja da naše djetešce živi sretan život.
Neću vas gnjaviti sa dealjima u trudnoći, reći ću da sam bila u drugom stanju, ali sam se osjećala odlično. Bilo je jako uzbudljivo i bilo je trenutaka kada nas je uplašio, kada sam plakala jer nisam znala hoćemo li se upoznati, bilo je teško i bilo je divno i najlakše na svijetu.

xx

dsc_0777

 

2 Responses
 • Aneta
  December 8, 2016

  Imala sam dva puta- po dvije crte. 09.05.2013. I 03.10.2014. 🙂
  Sada imaju 2 god i 11 mj te godinu i 6 mj ?
  Iste strepnje i strahove sam prolazila u trudnoci. Jel srce kuca, jel sve ok.. Samo sam jedva cekala uzv i pregled da se uvjerim jel sve u redu.
  Al najvise mi je bilo drago i voljela sam one slatke udarce. To mi je nesto najljepše u trudnoci!
  Ne znam.. Ja nekako obozavam biti trudna 🙂
  Nadam se barem jos jednom tom divnom iskustvu!

  • Paula
   December 8, 2016

   Prekrasno si to napisala ?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.