AQUASCALE KADA ZA BEBE

by Wednesday, September 13, 2017

DSC_1014 (1)

Ovog puta odlučila sam napisati par riječi o proizvodu koji me oduševio i koji bi mi uvelike olakšao kupanje L da sam ga imala prije par godina. Jedna od važnijih investicija kada očekujete bebu je kada za kupanje. Ima ih bezbroj u ponudi i zaista sam čula preporuke za mnoge, ali osluškujući svoje bolno tijelo nakon poroda, pogotovo carskog, kada mi je bilo iznimno teško biti u pogrbljenom položaju i pridržavati svoj smotuljak sreće dok se kupao, shvatila sam što mi je falilo. I sada sam to pronašla.

DSC_1017 (1)

Vratimo se u prošlost. Kada je došlo vrijeme za L prvo kupanje, muž i ja smo nosili ogromnu kadu (koja mi je tada jedina donekle zadovoljila potrebe), na stol, mjerili sa dodatnim toplomjerom je li voda odgovarajuće temperature, oblagali je sa gazama kako L ne bi otklizao i izvodili ostala čudesa ne bi li našoj bebi i nama kupanje bilo ugodno. Nije bila loša, ali je bila nezgrapna i prevelika. Čitava priprema za kupanje je trajala i trajala. Dok ne isprobaš bolje, niti ne znaš za bolje. Barem u našem slučaju. Za drugog bebolinca koji još uvijek raste u sigurnosti mog trbuha, nabavili smo novu kadu. Aquascale kadu. Kadica u koju sam se zaljubila na prvi pogled. Kadica koja ima ugrađeni toplomjer u sebi i digitalnu vagu. Sve mi mame znamo koliko je važno pratiti razvoj i napredak naših najmanjih, a činjenica da težinu bebe ne morate pratiti samo na pregledu kod pedijatra, a niti ne morate ulagati u kupovinu digitalne vage, uvelike olakšava i razveseljuje. Kadica koja ima silikonski dio kako beba ne bi otklizala za vrijeme kupanja. Kadica koja ima i umetak koji “pridržava” bebu za vrijeme kupanja. Kadica koja ima i sjedeći dio za onu iduću fazu. Kadica koja nije ogromnih dimenzija, i dovoljno je lagana da se može prenijeti gdje god je to potrebno. Zapravo kada uz koju vam nisu potrebni “dodaci”. Ona ima sve u jednom.

DSC_1026 (1)

U razgovoru sa brojnim mamama, između ostalog i naših poznatijih mama blogerica koje koriste upravo ovaj proizvod, naišla sam samo na pohvale. U svakom slučaju, kadica će još par mjeseci pričekati na svoje prvo korištenje, ali već vidim koliko ću sebi i mužu olakšati proces kupanja novog člana naše obitelji.

Aquascale kadu možete kupiti putem webshopa MiniMe.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.