PHILIPS POWERPRO AQUA

by Thursday, October 12, 2017

DSC_1053

Nisam veliki ljubitelj čišćenja, pogotovo usisavanja. Pomisao na izvlačenje usisavača, metre i metre kablova, cijevi, navlačenje po stanu i poželim se sakriti ispod dekice i prespavati obavezu koja me čeka. Moja jača polovica je najčešće zadužena za usisavanje, ali od kada imamo dijete, a pogotovo u fazi kada je bio beba puzač, usisavanje je postalo skoro pa svakodnevni posao, tako da ga dijelimo.

DSC_1064DSC_1057

Mislim da svaka od nas, mama, zna koliko je bitno imati pod čist, kada imate jedno malo čudo koje puže, gmiže po podu i zatim stavlja rukice u usta. Luka je preživio sa klasičnim usisavačem, a druga bebica će uživati u čistim podovima nakon Philipsovog novog usisavača – PowerPro Aqua. Usisavačem koji vam doslovno omogućava da pijete kavu dok usisavate.

 

DSC_1086

Kada sam dobila na korištenje ovaj aparat, oduševila sam se. I to zaista ne govorim u marketinške svrhe, nego iskreno. Osobno mi je kod usisavača bilo bitno nekoliko stvari – da ima dovoljno jaku usisnu snagu, da je jednostavan za korištenje i da je lagan. Ovaj zadnji epitet mi je izrazito bitan jer sam trudna i ne mogu više vuči za sobom teške i predimenzionirane usisavače.

DSC_1063DSC_1060

PowerPro Aqua je štapni usisavač, puni se kao i mobitel (ostavite ga po noći i ujutro je pun i spreman za čišćenje). Nema dosadnog kabela koji zapinje na svakom uglu i o svaku stolicu, lagan je (toliko lagan da ga moj dvogodišnji sin može koristiti bez većeg napora), ima dvije brzine… Zatim, ima srednji, glavni dio, koji se može odvojiti od glavnog tijela i koristiti kao mali usisavač za mrvice od kruha sa stola, kauča, fotelja i ostalih skrivenih mjesta gdje jedemo male zalogajčiće dok najmanji spavaju i ne vide.

DSC_1055

Osim toga, PowerPro Aqua ima i dodatak za pranje podova. Samo se na glavu usisavača stavi spremnik s vodom i možete započeti s čišćenjem podova. Izvrstan, jednostavan i praktičan. On usisava, čisti i pere u jednom. Ubrzava i olakšava sam proces čišćenja doma, a kada je riječ o vremenu, zaista mi je bitno da mi u danu ipak ostane malo vremena i za posao, igranje s klincem i za moje potrebe…

DSC_1048

 

 

2 Responses
  • Tara
    October 14, 2017

    What a fun vacuum! It’s such a nice colour. Strangely I was just talking to my mum about getting a new one, I was thinking of getting a Dyson but I’ll check this out!

  • Mamika
    March 22, 2018

    Kako dobar tepih! Na prvu sam pomislila da ste prolili nesto po njemu da testirate usisavac 😂 ali onda sam skuzila da je tepih takav. Prepredobar je

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.