BEEBEE DESIGN

by Thursday, November 23, 2017

DSC_1189Kažu da u zadnjem tromjesečju, a pogotovo u zadnjih mjesec dana, mame dobiju nagon za gniježđenjem. I to je zaisgurno istina. Prošla sam to s L. Doduše u znatno manjem stanu i sa znatno manje znanja, a ovaj put sam otišla u drugu krajnost. Želim i L i drugom dečkiću pripremiti sobice do u zadnji detalj.

DSC_1213

Ne znam je li do mene, pa do (relativno) nedavno nisam znala za “teepee”, tj šatorčiće za klince za igru. Mislim, znala sam, vidjela ponudu u Ikei i razmišljala koji bih uzela. Međutim, kako je pri uređenju i gniježđenju sve ostalo imalo prioritet, barem ono vezano uz dolazak još jednog dječaka u našu kaotičnu obitelj, šator je ostao priu kraju liste prioriteta. Gotovo da sam zaboravila na šator. Zapravo, na njega me podsjetila jedna mama blogerica kod koje smo bili na playdateu, i koja je svojim klincima nabavila upravo jedan predivan šator.

DSC_1197DSC_1211Kriterij za odabir šatora je svakako bila (prvenstveno kvaliteta), veličina i boja. Kako je sobica u kojoj se moj dječak igra, puna šarenih detalja, dolazio je u obzir samo najednostavniji dizajn. I pronašla sam ga kod BeeBee Design. Bosansko-hercegovački brand koji odiše profinjenošću i minimalizmom. O njemu sam saznala na kraju krajeva, preko Supermama, a kada sam ih zapratila na društvenim mrežama, moja zaljubljenost je samo sve više i više rasla. Zaključak je bio – to je taj šator. To je šator koji želim u sobici svojih dečkiju.

DSC_1196DSC_1209Kada mi je stigao na vrata, upakiran, uzbuđenje je bilo toliko da nisam izdržala i odmah ga postavila u sobu. Dok je L spavao, kako bi ga ujutro dočekalo iznenađenje. Jedna od njemu najdražih igara s tatom je “nađi meee”. Šator je poslužio kao najnovije skrovište. Postavljanje šatora je piece of cake kako kažu. Vrlo jednostavno i praktično. Ukrasila sam ga girlandom kako bih navečer postigla što nježniji ugođaj i mjesto gdje ćemo čitati priču prije spavanja.

U svakom slučaju, od ponude teepee šatora, koja zapravo i nije velika, BeeBee Design me najviše oduševio. I kvalitetom, brzinom dostave, komunikacijom i naravno, finim dizajnom.

 

DSC_1214

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.