MODNO OSVJEŠTEN TRBUŠČIĆ

by Wednesday, November 8, 2017

DSC_1108

Koliko je teže pronaći zimski outfit za trudnicu koji ne steže, ne žulja, ne stvara osjećaj gušenja, a opet da ne izgleda kao svakodnevna kombinacija (tajice i oversize majice, pundžica i šalica kave u ruci), zna valjda svaka od vas koje ste prošle zimsku trudnoću.
Kada se samo sjetim bezbrižnosti što obući u ljetno vrijeme. Lepršave haljinice i sandalice – ma divota. Trudnički odjel me nije niti vidio.
Sada, kada se debljam u prohladno vrijeme, priča se malo mijenja. Od najlonki koje doslovno ubijaju, traperica do onog najgoreg dijela – jakne. Trudnički odjeli su mi osobno užasni i do sad nisam pronašla komad na trudničkom odjelu, izuzev traperica u H&M, koji mi nije izazvao mučninu. Nisam fan majica iz kojih vire bebe i slično. Slatko mi je vidjeti to na nekome drugome, ali ne i na sebi. Više sam fan L i XL veličine na regularnom odjelu Zare koji me ove sezone oduševio svojim perlicama i tunikama koje su mi došle kao šlag na tortu. Čak sam uspjela ušećeriti i ove “pointy” čizmice iliti vjerštičje kako ih moje prijateljice nazivaju. Nisam otekla, tako da moja stopala uspjevaju ući i u najuži model. Da ne duljim, jer posao čeka, klinac vrišti da se dođem igrati s njim, a ja samo mislim na kinder čokoladice koje sam uspjela sakriti od njega i kako ću ih kriomice pojesti u špajzi dok ne gleda (grozna sam haha).

Tunika s perlicama – Zara
Čipkane najlonke – Calzedonia
Pointy čizme s perlicama – Zara
Bordo torba – Luxe bags
Bordo šešir – štand u Splitu prošlpg Adventa
Sunčane naočale – Aldo

DSC_1095DSC_1107DSC_1093DSC_1106DSC_1091DSC_1105

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.