BAOBABY JASTUK ZA DOJENJE

by Monday, January 22, 2018

DSC_1477

Još od prve trudnoće, kada sam za Valentinovo dobila jastuk za dojenje od jače polovice, počela je moja ovisnost o istom (jastuku za dojenje, iako je i moj muž neodoljiv). Za vrijeme trudnoće sam ga koristila i bio mi je jedini jastuk uz koji sam se mogla namjestiti, pogotovo pred sam porod. Kasnije, kada sam rodila, bio je u stalnoj službi – od dojenja, do spavanja. Apsolutno savršenstvo. Znate li i da moj muž ima svoj jastuk za dojenje haha?

DSC_1478DSC_1480

Sada, nakon druge trudnoće, nabavila sam novi jastuk, a stari je preselio na adresu mojih roditelja i sada ga koristi moj tata. Fenomenalan, višenamjenski “banana” jastuk. One mame koje doje i čiji se mladunci presele vrlo brzo iz krevetića u mamin i tatin krevet, znaju koliko je naporno namjestiti se za dojenje i zaspati, a da se pritom ne boje da će se “okrenuti” na bebu. Jastuk se samo podmetne pod čitava leđa i to je to. Beskonačno dojenje može započeti (iako osobno ne preporučujem da naviknete bebicu na konstantno sisanje po noći, kao što sam ja -.- ).

DSC_1483DSC_1487

Ovog puta sam uzela baobaby jastuk. Izrađen od 100% pamuka, nježan i ugodan, kvalitetan i trajan. Ono što me iznenadilo kod ovog jastuka je to što se ne može skinuti presvlaka, ali se zato čitav jastuk jednostavno ugura u mašinu i opere. Međutim, imaju u ponudi i jastuke čija se presvlaka može skinuti, te ima patentni zatvarač.

DSC_1495

Baobaby jastuk sam nabavila u MiniGreeny, a imaju veliki izbor uzoraka, tako da ćete imati svoj personalizirani jastuk. Za drugog malca sam odabrala u sivkastim tonovima, obzirom da mi je dječje šarenilo dosadilo, pa je sve nekako u spavaćoj sobi tematski u sivo bijelim prugicama.

DSC_1481

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.