JUTRA U ČETVERO

by Thursday, February 22, 2018

DSC_1590Kako izgleda naše jutro? Kaotično. Ali veselo kaotično. Zapravo, moram priznati da mi je najdraži dio dana upravo doručak. Tada smo relativno svježi svi, mlađi najčešće produži sa spavanjem, dok moj prvorođenac ranoranioc ustaje i postrojava tatu i mene. Njemu je posebno drago jutro upravo zato jer zna da će dobiti svoju čokoladicu. Čokoladicu?? Ma neee, ne tu čokoladu na koju ste odmah pomislile, već Biorela Choco Multi Kids. A meni je posebno drago jutro zbog mirisa crne kave koji se širi stanom.

DSC_1592DSC_1606Kako smo dobili drugog člana obitelji u periodu kada su prehlade i gripa svuda oko nas, odlučili smo kako L nećemo slati u vrtić, upravo kako bi izbjegli donošenje kući raznih virusa i bakterija koje bi mogle biti posebno opasne za mlađeg. Kako je L slabijeg imuniteta, koliko god je fizički jak i napredan, dovoljno je da prođe pored nekog tko kihne, i sutra mu je već šmrkav nosić. Moguće je da sam i ja za to kriva obzirom da sam ga uvijek čuvala i izbjegavala velike gužve u zimskom periodu, ali kako god, sada je bilo vrijeme da pronađem preparat koji će mu podići imunitet.

DSC_1609DSC_1604Odlučili smo se na Biorela Choco Multi Kids. Kako još nije navršio 3 godine, dajem mu po pola čokoladice svako jutro. Nevjerojatno je kako je discipliniran i zna da ne smije više od toga pojesti, a veliki je ljubitelj slatkoga, kao i njegova mama J Ovaj proizvod sadrži sve što je djetetu potrebno od vitamina kako bi održao imunitet zdravim. Naglašavam kako sadrži i lješnjake, bademe, kikiriki i gluten, tako da alergičari moraju pripaziti. Jedna kutija sadrži 20 prutića, što nama pokrije gotovo puna dva mjeseca korištenja.

DSC_1683DSC_1589

Morala sam tražiti alternativu, jer L ne voli sirupe, pa je opcija čokolade bila najidealnija. Vjerujem da će ga održati zdravim, naravno uz adekvatnu prehranu.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *