PHILIPS AVENT VIDEO BABY MONITOR

by Monday, March 5, 2018

DSC_1707Kada sam prvi put postala mama, nisam pojma imala što mi treba, a što ne treba za bebu i preživljavanje majčinstva. Od odjeće, pelena, kremica, krevetića, kadice do sterilizatora i slično. Sada, kada sam po drugi put mama, ono što mi je među top 5 najbitnijih stvari svakako je baby monitor. S prvim smo išli na najednostavniju opciju, jer, dovoljno nam je da čujemo. Nismo puno pametovali, išli smo na najednostavniju varijantu. I ubrzo požalili. Ako bi predugo bila tišina, trčali bi provjeriti „diše li“, nekada se znao probuditi i tako biti u tišini neko vrijeme, nekada bi samo malo jecao u snu, pa smo brzinom Usaina Bolta utrčavali u sobu. A onda, nakon nekog vremena je već baterija počela odlaziti, i na kraju nismo uopće bili zadovoljni. I onda, kada razmislite, je li bolje izdvojiti malo više za nešto što je zaista na glasu kao najbolje, ili izdvojiti manje na nekvalitetno i nakon nekog vremena ponovo ulaziti u trošak?

DSC_1727DSC_1702Danas, sve ove situacije, zajedno s činjenicom da doma imamo dvogodišnjaka koji, kada želi, može biti izrazito tih, ući u sobu od mlađeg i popet se u njegov krevetić, razlog je zašto smo se odlučili na video monitor. Moram priznati da smo odmah dobili preporuku za Philips Avent video monitor. I ono što zaista mogu reći je da vrijedi svake kune.

DSC_1719Vikendima smo često na ručku kod baka i dida, a kako beba često spava, odlično nam je zapakirati je i staviti monitor koji nam omogućuje ručak u miru s najljepšim pogledom i zatvorenim vratima između. Dobro, to nam omogućuje baby monitor, s druge strane, to nam onemogućuje naš divlji dvogodišnjak. Mislim da se konačno moramo pomiriti s time da ručak u miru nećemo još par godina doživjeti.

DSC_1721Daljnja prednost ovog video baby monitora je u tome da navečer, kada obojica napokon kapituliraju, možemo sjest pred TV, napraviti užasno nezdravu hranu, upaliti film i uživati, zato jer ovaj monitor ima i noćnu opciju, tako da svaki pokret mojih dječaka mogu pratiti. Istina, kada otvore oči u tom noćnom modu, nije ih baš milina gledati, djeluju kao iz nekog horora, ali opet, vidim ih i imam ih pod kontrolom. S druge strane, kada vidim da je stariji ustao i ide u potragu za nama, možemo se brzo maknuti s kauča i praviti se da jedemo za stolom, jer njemu branimo da jede na kauču 😀

DSC_1738U samim uputama stoji upozorenje da se monitor ne stavlja u dječji krevetić, mi smo ga stavili, ali samo zato jer naš krevetić i sa drugim klincem ne služi za ništa osim za ukras i pokoju fotku na instagramu. Doduše, ponekad se mlađi zabavi gledajući mobili u krevetiću, na kakvih 7 minuta. Ali da, svi spavamo u našem premalom bračnom krevetu.DSC_1740

Video baby monitor radi i na udaljenosti do 300 metara, ima na izbor 5 uspavanki koje možete sami uključiti s roditeljskog monitora, ima nježno svjetlo koje može umiriti bebu ako se probudi i prepadne mraka, a ima i mogućnost da sa roditeljske jedinice poput voki-tokija pričate svojoj bebi.

U svakom slučaju, mi smo odabirom Philips Avent Video Baby Monitora prezadovoljni.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.