PLAN T – MUST HAVE PROIZVODI

by Monday, March 19, 2018

DSC_1795

Nisam tip koji pametuje previše oko kozmetike. Niti dekorativne niti one koja je za njegu. Oduvijek sam koristila olovku za oči, maskaru, tuš i crveni ruž za posebne prilike. Puder me nemojte uopće pitati koji mi je najbolji. Fokusirala sam se da bude boje mog tena i bok. To se do dan danas nije promijenilo. Glede kozmetike za njegu kože, Nivea krema za svako doba dana. Sada, kada sam ušla u ove malo zrelije godine, imam čak dnevnu i noćnu kremu.

U ovoj trudnoći, dosta sam pažnje pridavala njezi svoje kože, jer ipak naše tijelo prolazi kroz hormonalne i fizičke promjene, stoga nije isto njegovati se na isti način kao i prije trudnoće. Kod njege, važno mi je bilo da koristim kozmetiku koja će biti 100% prirodna. Ipak, sve što na sebe nanosim, dolazi i do moje bebe. I upravo iz tog razloga, nabavila sam čitavu vojsku PlanT kozmetike.

DSC_1801.jpg

Za početak, sprej i gel za stopala. Izvrsno za opuštanje, pogotovo ako imate problema s grčenjem nogu u trudnoći, kao što sam ja. A i dobra izlika da muža aktivirate i uživate u masaži.

Za njegu trbuha sam koristila PlanT stick protiv strija. Nemam fotku jer sam ga iskoristila obzirom da sam se mazuckala njime po čitave dane. Fino miriše, brzo se upije i lako se nanosi jer je u sticku. Nemam niti jednu striju, ali nisam imala niti nakon prve trudnoće. Vjerujem da je tome i dobar gen pridonio.

DSC_1803

E sad, nakon poroda je mom tijelu zaista trebalo poprilično njege. Bolne bradavice i ragade od dojenja, mastitis i ostale divote. Nippy kremica mi je super smirivala bolne bradavice, i koristim je još uvijek, pogotovo nakon malčevih “skokova u razvoju” u češćih dojenja. Imala sam priliku isprobati i kapi koje potiču stvaranje mlijeka, ali sam ih na kraju poklonila, jer kada je mlijeko krenulo, kako bi moja draga prijateljica rekla, mogla sam nahraniti jedno čitavo selo.

DSC_1806

Ova kupka još uvijek čeka na isprobavanje, jer nikako naći vremena za opuštanje u kadi, ali doći će i moje vrijeme. Može se koristiti i kao oblog kod mastitisa.

DSC_1796

E ovo su proizvodi koji su mi najviše koristili. Meni? Zapravo mojoj bebi, a time i meni. Nakon 3 tjedna su mu krenule probavne smetnje i grčevi. Na preporuku sam uzela prvo Tiba ulje, ali sam šibnula odmah i Tiba kapi, jer što sam prošla sa starijim klincem i grčevima, to svakako nisam htjela mlađem. Kombinirala sam jedan i drugi proizvod i kroz svega par dana grčevi su prestali. Kapi mu više ne dajem, ali nakon svakog kupanja mu trbuščić izmasiram s Tiba uljem.

DSC_1798

Sve PlanT proizvode možete pronaći OVDJE.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.